Dogodki

Slovensko – nemški dnevi krožnega gospodarstva

Nemško zvezno ministrstvo za gospodarstvo in energijo (BMWi) in SRIP Krožno gospodarstvo vabita predstavnike podjetij in institucij na slovensko - nemški dogodek o tehnologijah in dosežkih na področju recikliranja in krožnega gospodarstva.

Dogodek bo v torek in sredo, 18. in 19. junija 2019 v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije v Ljubljani. Namen dogodka je povezovanje članov nemške delegacije - zasebnih družb pod okriljem BMWi - z relevantnimi slovenskimi sogovorniki s področja krožnega gospodarstva. 

Na dogodku bo, v sklopu simpozija, vlogo SID banke pri financiranju krožnih poslovnih modelov predstavil tudi predsednik uprave SID banke, mag. Sibil Svilan.

 

Več informacij

tisoč
novih delovnih mest v letu 2018
mlrd €
dodatne prodaje v letu 2018
mlrd €
dodatnega izvoza v letu 2018

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

10. Junij 2019

Obveščamo vas, da so pošla vsa sredstva po programu Financiranje naložb v raziskave, razvoj in inovacije iz Sklada skladov (RRI) pri finančnem posredniku SID banki, zato oddaja...

03. Junij 2019

Podjetja do finančnih sredstev Sklada skladov po novem tudi preko Gorenjske banke

 

SID banka, ki upravlja Sklad skladov, vzpostavljen z namenom...

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.