Dogodki

Šibenik, 15. 11. 2019

15. novembra 2019 se bo v Šibeniku (Hrvaška) odvijala 18. Mednarodna konferenca o spodbujanju izvoza. Konferenca vsako leto postreže s paleto mednarodnih strokovnjakov, ki na različnih panelnih razpravah debatirajo o glavnih izzivih na področju zavarovanj izvoznih kreditov,...

Ljubljana, 19. 11. 2019

Letošnji, že 12. Dnevi podjetništva 2019, potekajo 19. in 20. novembra in se osredotočajo na inovativnost v poslovanju mikro, malih in srednje velikih podjetij.  Dogodek poteka v organizaciji podjetja Data d.o.o., ki je specializirano na področju celostne podpore podjetjem.

Vljudno...

Maribor, 20. 11. 2019

Vljudno vabljeni, da se 20. novembra 2019 udeležite konference o zeleni transformaciji, kjer se bo predstavila tudi SID banka.

Dogodek organizira časnik Večer.

Vabljeni, da se udeležite konference.

Ljubljana, 20. 11. 2019

V Ljubljani, dvorana Smelt, bo 20. novembra 2019 potekal 14. Vrh slovenskega gospodarstva. Na dogodku v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) boste imeli možnost individualnih srečanj na INFO točki s predstavniki SID banke. 

Vabljeni na dogodek!

 

 

 ...

Strani

tisoč
novih delovnih mest v letu 2018
mlrd €
dodatne prodaje v letu 2018
mlrd €
dodatnega izvoza v letu 2018

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

08. November 2019

SID banka je financirala tujega kupca in podjetju Farmtech iz Ljutomera olajšala širitev obsega prodaje in zagotovila varnejši vstop na trge zahodne Afrike.

 

 ...

05. November 2019

Čebelarji ohranjamo Plečnikovo zapuščino - postavili bomo repliko njegovega čebelnjaka iz Češke.

Čebelarska zveza Slovenije in SID Banka že nekaj let odlično sodelujeta...

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.