Dogodki

Brdo pri Kranju, 16. 09. 2022

16. septembra 2022 bo potekala že 9. konferenca slovenskih izvoznikov. Dogodek se bo odvil v kongresnem centru na Brdu pri Kranju. 

Toplo vabljeni.

 

 

 

Kongresni center, Brdo pri Kranju, 20. 09. 2022

SID banka je ponosni sponzor Dneva inovativnosti, ki bo potekal v torek, 20.9.2022, v Kongresnem centru na Brdu pri Kranju.

Vrh dogodka Dan inovativnosti 2022 bo tradicionalna podelitev nacionalnih priznanj GZS za inovativnost, ki na nacionalni ravni predstavljajo...

Izlake, 13. 10. 2022

13. oktobra 2022 bo potekal izbor za naziv Tovarna leta. Dogodek bo v organizaciji časnika Finance gostilo podjetje Eti Elektroelement iz Izlak, ki je hkrati tudi lanskoletni prejemnik omenjene nagrade.

Toplo vabljeni! 

 

 

 

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

držav
prisotni v letu 2021
mrd €
kreditni portfelj v letu 2021
mrd €
zavarovalni portfelj letu 2021
09. Avgust 2022

za kreditiranje državljanov Republike Slovenije za prvo reševanje stanovanjskega vprašanja, katerih kreditne obveznosti z jamstvom Republike Slovenije so v skladu z določbami Zakona in Uredbe...

25. Julij 2022

SID banka lahko gospodarskim družbam, samostojnim podjetnikom, zadrugam in javnim zavodom, ki so se znašli v težavah zaradi posledic agresije Rusije proti Ukrajini, na podlagi prejete...

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.