Dogodki

Lendava, 18. 09. 2019

V Lendavi bo 18. septembra bo potekal v organizaciji Časnika Finance regiski Pomurski forum, kjer se bo SID banka predstavila s svojimi storitvami. 

Vabljeni na predstavitev SID banke!

 

 

 

Brdo pri Kranju, 20. 09. 2019

Na Brdu pri Kranju bo 20. septembra potekala Izvozna konferenca, kjer se bo SID banka predstavila s svojimi storitvami. 

Vabljeni na predstavitev SID banke!

 

 

 

Brdo pri Kranju, 25. 09. 2019

Na Brdu pri Kranju bo 25. septembra potekal Dan inovativnosti, kjer boste imeli možnost individualnih srečanj na INFO točki SID banke.

Vabljeni na Brdo pri Kranju!

 

 

 

Rimske terme, 02. 10. 2019

V Kongresnem centru Rimske terme bo 1. in 2. oktobra potekal 3. Kongres slovenskih občin v organizaciji SOS, ZMOS in ZOS, kjer boste imeli možnost pridobiti informacije o finananciranju občinskih infrastrukturnih in energetskih projektih, hkrati pa boste imeli tudi možnost individualnih...

Strani

tisoč
novih delovnih mest v letu 2018
mlrd €
dodatne prodaje v letu 2018
mlrd €
dodatnega izvoza v letu 2018

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

27. Junij 2019

Zaradi zvišanja bonitetne ocene Republike Slovenije dne 14. junija 2019 je bonitetna agencija Standard & Poor`s dne 21. junija 2019 posledično zvišala tudi bonitetno oceno SID banke...

18. Junij 2019

SID banka je na mednarodnih kapitalskih trgih izdala obveznico v znesku 200 milijonov EUR. Sredstva od izdane obveznice bo SID banka namenila financiranju večje konkurenčnosti...

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.