O banki
Informacije javnega značaja

Sistem izmenjave informacij (SISBIZ)

Zakon o centralnem kreditnem registru zavezuje banko, da za namen ocene kreditne sposobnosti ob obravnavi nove vloge o naložbi poslovnega subjekta oz. za namen kreditnega tveganja, izterjave, revizije ali pritožbe v času vodenja te naložbe, v sistemu SISBIZ preveri podatke o zadolženosti poslovnega subjekta, ki jih upošteva pri odločanju o posameznem poslu.

V ta namen banka iz sistema izmenjave informacij (SISBIZ) pridobi podatke o zadolženosti poslovnega subjekta. Podrobnosti o sistemu SISBIZ si lahko ogledate na strani Banke Slovenije.
(www.bsi.si/financna-stabilnost/centralni-kreditni-register/sistem-izmenjave-informacij)

 

Informacije o poslih

Informacije o poslih v letu 2020

Informacije o poslih v letu 2019

Seznam evidenčnih naročil, katerih vrednost je enaka ali višja od 10.000 EUR v letu 2018

Informacije o poslih v letu 2018

Seznam evidenčnih naročil, katerih vrednost je enaka ali višja od 10.000 EUR v letu 2017

Informacije o poslih v letu 2017

Seznam evidenčnih naročil, katerih vrednost je enaka ali višja od 10.000 EUR v letu 2016

Informacije o poslih v letu 2016

Informacije o poslih v letu 2015

Informacije o poslih v letu 2014

 

Seznam subjektov, s katerimi veljajo omejitve poslovanja po ZSDH-1

Seznam subjektov, s katerimi veljajo omejitve poslovanja po ZSDH-1

 

Informacije o prejemkih

Javna objava prejemkov v skladu z ZDIJZ za leto 2018

Javna objava prejemkov v skladu z ZDIJZ za leto 2017

Javna objava prejemkov v skladu z ZDIJZ za leto 2016

Javna objava prejemkov v skladu z ZDIJZ za leto 2015

Javna objava prejemkov v skladu z ZDIJZ za leto 2014

Javna objava prejemkov v skladu z ZDIJZ za leto 2013

Razkritje v skladu z 89.členom direktive 2013/36/EU (CRD IV) za leto 2013
 

Katalog informacij javnega značaja

Katalog informacij javnega značaja

 

tisoč
novih delovnih mest v letu 2018
mlrd €
dodatne prodaje v letu 2018
mlrd €
dodatnega izvoza v letu 2018

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

09. Januar 2020

S podpisom sporazuma je SID – slovenska izvozna in razvojna banka postala izvajalski partner Evropske komisije pri izvajanju Instrumenta za povezovanje Evrope v okviru razpisa "IPE 2019...

03. December 2019

S financiranjem vrtca Kamnitnik Škofja Loka, SID banka znova potrjuje svoje delovanje ustvarjanja in doseganja širših družbenih ciljev ter spodbujanja trajnostnega razvoja Slovenije....

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.