Primer dobre prakse
Občina Škocjan

Jože Kapler, župan: »SID banka ponuja najbolj ugodne pogoje financiranja.«

Občina Škocjan je manjša slovenska občina iz jugovzhodne Slovenije. V občini prebiva nekaj več kot 3.000 prebivalcev, vendar se lahko pohvali s kar 2.013 gospodarskimi subjekti.

Občina Škocjan se je na SID banko obrnila z željo po dolgoletnem posojilu, ki bi ga namenila projektu povezovalnega kanalizacijskega voda Dolnja vas – PC Dobruška vas. Ta bo omogočal priključitev na kanalizacijo 226 gospodinjstvom, ki so problem odpadnih voda do sedaj reševali z greznicami.

Poleg nižje obrestne mere napram tržnim, ki jo SID banka zagotavlja svojim strankam, se je občina za sodelovanje s SID banko pri investiciji odločila, ker:

»SID banka ponuja najbolj ugodne pogoje financiranja«.

SID banka s tem sledi cilju spodbujanja urbanega razvoja in je skupaj z občino pomemben partner pri razvoju slednje.

Kredit SID banke v višini 300.000 EUR je bil omogočen prek razvojno-spodbujevalnega programa za financiranje občin, ki slednjim omogoča financiranje naložb v lokalno javno infrastrukturo ter ukrepov učinkovite rabe energije in stanovanjske oskrbe prebivalstva.

Občina Škocjan o sodelovanju s SID banko:

»Sodelovanje je bilo zelo dobro, ste upravičili vsa naša pričakovanja«. 

"Sodelovanje je bilo zelo dobro, SID banka je upravičila vsa naša pričakovanja."

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

tisoč
novih delovnih mest v letu 2020
mrd €
dodatne prodaje v letu 2020
mrd €
dodatnega izvoza v letu 2020
01. Januar 2022

SID banka, d.d., Ljubljana sporoča, da sta, po izteku mandata pretekle uprave, z dnem 1. 1. 2022 funkcijo predsednika in članice uprave nastopila mag. Damijan Dolinar,...

30. December 2021

Podjetjem so preko sklada skladov SID banke na voljo sveža povratna sredstva za posojila in portfeljske garancije za raziskave, razvoj in inovacije, za mikrokredite, portfeljske garancije...

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.