Letno poročilo SID banke 2023

Letno poročilo SID banke ponazarja našo predanost viziji zelene prihodnosti.

Verjamemo, da s strateškim, ciljnim in trajnostnim upravljanjem kapitala prispevamo svoj delež k razvoju in napredku družbe v bolj zeleno in odgovorno.

Kot eden izmed prvih pobudnikov koncepta krožnega gospodarstva v Sloveniji smo danes eden nosilcev zelenih sprememb, saj s premišljenimi vlaganji v raziskave, razvoj in inovacije ter infrastrukturo spodbujamo trajnostni razvoj in konkurenčnost slovenskega gospodarstva.

S ponosom predstavljamo naše letno poročilo za leto 2023, ki smo ga zasnovali v sodelovanju z agencijo AV studio. Sodoben, zeleno obarvan in eleganten dizajn obogati vsebino, ki priča o naši predanosti grajenju zelene in kakovostne prihodnosti. Prihodnosti, ki jo sooblikujemo z vami, zaposlenimi, partnerji, strankami in drugimi ključnimi deležniki.

Vabljeni k branju letnega poročila, ki si ga lahko preberete s klikom na spodnji dokument:

Letno poročilo SID banke 2023

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

držav
prisotni v letu 2022
mrd €
kreditni portfelj v letu 2022
mrd €
zavarovalni portfelj letu 2022
24. April 2024

Objava letnega poročila SID banke za leto 2023, ki je oblikovano v viziji zelene prihodnosti, ki jo omogoča kapital....

25. Marec 2024

SID banka in Slovenski podjetniški sklad (SPS) bosta v sodelovanju z gospodarskim ministrstvom do konca leta omogočila skupaj preko 512 milijonov evrov ugodnih posojil in različnih...

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.