Velika podjetja
Razpisi za upravljavce skladov

Poziv finančnim posrednikom za prijavo v okviru razširjenega Slovenskega naložbenega programa kapitalske rasti (SEGIP Top-up)

V okviru razširjenega Slovenskega naložbenega program kapitalske rasti (SEGIP Top-up) je Evropski investicijski sklad (EIF) 6. aprila 2022 objavil razpis za prijavo interesentov na Sklad zasebnega kapitala za financiranje družinskega lastniškega nasledstva MSP in mid-cap podejtij (SEGIP PE nasledstva).

Cilj razpisa je izbrati finančne posrednike, ki izpolnjujejo pogoje financiranja v okviru omenjenega programa.

Potencialni skupni znesek, ki je na voljo v okviru objavljenih razpisov, znaša 100 milijonov EUR. Interesenti za opravljanje finančnega posredništva lahko izrazijo svoj interes po razpisu za naložbo do navedenega zneska.

Celoten postopek, presoja in izbira finančnega posrednika so v domeni EIF, ki na podlagi mandata SID banke upravlja celotni Slovenski naložbeni program kapitalske rasti.

Rok za predložitev interesa po razpisih je 30. junij 2022, skladno z navodili objavljenimi na strani EIF (Povezava na spletno stran EIF).

Sklad zasebnega kapitala za financiranje družinskega lastniškega nasledstva MSP in mid-cap podjetij (SEGIP PE nasledstva)

 

Kontakt

Matej Zalar, direktor

oddelek za razvoj produktov in evropske programe

e: matej.zalar@sid.si

t: 01 200 75 19

Pokličite 01 200 74 80 ali nam pišite na financiranje@sid.si

držav
prisotni v letu 2022
mrd €
kreditni portfelj v letu 2022
mrd €
zavarovalni portfelj letu 2022
15. Julij 2024

SID banka, Evropski investicijski sklad in Hrvaška razvojna banka HBOR so postali temeljni vlagatelji v prvi sklad za tehnološke inovacije v Sloveniji in na Hrvaškem.

30. Maj 2024

SID banka je v mesecu aprilu letošnjega leta vzpostavila Okvir delovanja SID banke pri nakupu zelenih obveznic slovenskih podjetij. S to...

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.