Dogodki

23. Dnevi energetikov

Vabljeni na 23. Dneve energetikov, osrednji dogodek leta energetskih menedžerjev in strokovnjakov iz slovenskih podjetij, raziskovalnih inštitucij in vseh tistih, ki poslujejo po načelu učinkovite rabe energije.

Dogodek bo potekal dva dneva, in sicer 20. in 21 septembra 2021 v Grand hotelu Bernardin v Portorožu.

Na konferenci sodelujejo mag. Aldo Lele (vodja za področje trajnosti za Ikeo), Ralf Goldmann (vodja oddelka za energetsko učinkovitost in energetsko svetovanje pri Evropski investicijski banki), mag. Ivo Schmidt (namestnik vodje direktorata za energijo pri Evropski komisiji), Gregor Taljan (specialist za pametna omrežja odgovoren za raziskave in razvoj na področju pametnih omrežij pri Energienetze Steiermark GmbH), Marjan Eberlinc (predsednik Energetske zbornice Slovenije) in drugi.

Osrednje teme konference:

  • Kako Ikea, kot eden največjih svetovnih trgovcev, upravlja z energijo ter kakšne so njihove zaveze za doseganje podnebne nevtralnosti
  • Kako se podjetja soočajo z izzivi podnebne nevtralnosti
  • Napredne energetske rešitve za prehod v podnebno nevtralno poslovanje do leta 2025
  • Prve praktične izkušnje z izkoriščanjem odvečne toplote s tehnologijo toplotnih cevi
  • Energetska transformacija in defosilizacija industrije
  • Kako pomembna je energetska učinkovitost za majhna in srednja podjetj
  • Električna mobilnost, obnovljivi viri energije in prihranki
  • Vodik - nova realnost trajnostne energetske oskrbe in mobilnosti obrambnega sektorja
  • Slovesna podelitev energetskih nagrad in priznanj za energetsko učinkovitost

Na dogodku bodo prisotni predstavniki SID banke, ki bodo na voljo tudi za individualna svetovanja.

Lepo vabljeni na dogodek!

Se vidimo v Portorožu.

Več informacij o konferenci in prijava

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

tisoč
novih delovnih mest v letu 2020
mrd €
dodatne prodaje v letu 2020
mrd €
dodatnega izvoza v letu 2020
05. Oktober 2021

S tem je omogočila več kot 237 milijonov evrov financiranj slovenskih podjetij in občin ter v septembru 2021 izbrala še dva nova posrednika finančnih instrumentov v okviru Skladov SID banke....

17. Avgust 2021

Obveščamo vas, da ima SID banka, d.d., Ljubljana odprt nov račun IBAN SI56 3800 0380 0000 039.

 

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.