Dogodki

Izvozniki 2021

Časopisna hiša Delo v torek, 5. oktobra 2021 organizira konferenco Izvozniki 2021, ki omogoča druženje slovenskih izvoznikov iz najrazličnejših gospodarskih družb ter panog. Na enodnevnem dogodku bodo prisotni predstavniki gospodarstva, politike in akademskih krogov, poslovni partnerji, sponzorji, podjetniki ter mediji.

Dogodek je nastal s ciljem večjega povezovanja, sodelovanja ter iskanja rešitev slovenskih izvoznikov. Konferenca tako ponuja priložnosti za širši vpogled na aktualne gospodarske teme in težave, hkrati pa preko pozitivnih podjetniških zgodb predstavlja najboljše prakse in znanje.

Časopisna hiša Delo konferenco pripravlja v soorganizaciji z Inštitutom za strateške rešitve (ISR).

Na dogodku bo aktivno sodelovala tudi SID banka, in sicer bo predsednik uprave mag. Sibil Svilan sodeloval kot panelist - razpravljalec na CEO panelu z naslovom Gospodarstvo Slovenije in EU, predsedovanje Slovenije v drugi polovici leta 2021. Panel, na katerem bodo sodelovali predsedniki uprav bo ponudil odlično priložnost za razmislek o tem, kako izkoristiti predsedovanje Sveta EU za krepitev izvoznega gospodarstva Slovenije, pa tudi o promociji slovenskega gospodarstva.

Konferenca se bo v živo prenašala tudi na spletni strani delo.si.

Več informacij o konferenci izvoznikov je dostopno tudi na spletni strani organizatorja tukaj.

Lepo vabljeni.

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

tisoč
novih delovnih mest v letu 2020
mrd €
dodatne prodaje v letu 2020
mrd €
dodatnega izvoza v letu 2020
23. November 2021

Na prvi pogled morda povezave res ni. Če dobro razmislimo pa sta si precej podobni. Imata namreč štiri ključne skupne značilnosti, ki definirajo njun obstoj in delovanje.

05. Oktober 2021

S tem je omogočila več kot 237 milijonov evrov financiranj slovenskih podjetij in občin ter v septembru 2021 izbrala še dva nova posrednika finančnih instrumentov v okviru Skladov SID banke....

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.