Dogodki

Podpis sporazuma o vzpostavitvi in predstavitev regionalne platforme za prenos tehnologij (Central Eastern European Technology Transfer - CEETT platform)

Pridružite se nam na podpisu sporazuma in predstavitvi platforme CEETT,

Sporazum bodo podpisali generalni direktor Evropskega investicijskega sklada (EIF) Alain Godard, predsednik uprave SID banke Sibil Svilan, predsednica uprave Hrvaške banke za obnovo in razvoj (HBOR) Tamara Perko, ter član uprave HBOR Hrvoje Čuvalo. 

Podpis sporazuma in objava razpisa za prijavo interesa potencialnih upravljavcev skladov tveganega kapitala za prenos tehnologij (VC TT sklad) pomenita pomemben prvi korak k dolgoročnem zagotavljanju sredstev v obliki kapitala in kvazi lastniškega financiranja za raziskovalne projekte, inovativne dosežke na področju razvoja tehnologij in intelektualne lastnine univerz ter raziskovalnih institutov v Sloveniji in na Hrvaškem in njihovo uporabo ter komercializacijo v gospodarstvu (t. i. tech transfer).

Dogodek bo v ponedeljek, 26. julija 2021, ob 14.00 v Stekleni dvorani Grand hotela Union v Ljubljani na Miklošičevi cesti.

Na prireditvi bodo platformo CEETT in njene učinke predstavili tudi:

  • Gabriele Todesca, vodja sektorja pri Evropskem investicijskem skladu
  • Natalija Stošicki, direktorica oddelka za razvoj produktov in evropske programe SID banke
  • Gordan Kuvek, direktor za strategijo HBOR 
  • Špela Stres, vodja Centra za prenos tehnologij pri Inštitutu Jožef Stefan

 

Vabilo na dogodek

 

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

tisoč
novih delovnih mest v letu 2020
mrd €
dodatne prodaje v letu 2020
mrd €
dodatnega izvoza v letu 2020
04. Januar 2022

Začasni okvir Evropske komisije za ukrepe državne pomoči v podporo gospodarstvu ob izbruhu COVID-19 v letu 2022 še ni bil podaljšan, zato stranke obveščamo, da kreditnih vlog z državno...

01. Januar 2022

SID banka, d.d., Ljubljana sporoča, da sta, po izteku mandata pretekle uprave, z dnem 1. 1. 2022 funkcijo predsednika in članice uprave nastopila mag. Damijan Dolinar,...

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.