Dogodki

Pospeševanje zelenega prehoda - priložnosti in financiranje

Britansko-slovenska gospodarska zbornica v četrtek, 16. maja 2024, ob 9. uri v hotelu InterContinental Ljubljana organizira Čaj z razlogom na konferenci z naslovom "Pospeševanje zelenega prehoda - priložnosti in financiranje"Kako bo Slovenija dosegla zeleni prehod? Kako ga bo financirala? Kakšna je prihodnost ob gradnji druge jedrske elektrarne? Kako lahko Slovenija pri tem vzpostavi ustrezno dobavno verigo in pridobi ustrezna znanja?

Združeno kraljestvo ima za seboj že vrsto izkušenj z različnimi mehanizmi financiranja, in sicer s privabljanjem zasebnega lokalnega kapitala, zagotavljanjem stabilne donosnosti naložb, vzpostavljanjem dolgoročnih cenovnih sporazumov in omogočanjem razvoja velikih projektov na področju obnovljivih virov energije. Hkrati je strateška gradnja novih jedrskih elektrarn v Združenem kraljestvu namenjena krepitvi lokalnih podjetij, spodbujanju nacionalne gospodarske rasti, ustvarjanju zaposlitvenih možnosti in povečevanju globalne konkurenčnosti.

Pridružite se nam na dogodku, kjer kot partnerji soustvarjamo prihodnost!

Več informacij o dogodku in programu najdete tukaj.

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

držav
prisotni v letu 2022
mrd €
kreditni portfelj v letu 2022
mrd €
zavarovalni portfelj letu 2022
24. April 2024

Objava letnega poročila SID banke za leto 2023, ki je oblikovano v viziji zelene prihodnosti, ki jo omogoča kapital....

25. Marec 2024

SID banka in Slovenski podjetniški sklad (SPS) bosta v sodelovanju z gospodarskim ministrstvom do konca leta omogočila skupaj preko 512 milijonov evrov ugodnih posojil in različnih...

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.