Dogodki

38. Finančna konferenca: Kako se “cepiti” proti finančnim posledicam pandemije

Vabljeni na 38. FInančno konferenco, ki je največji finančno borzni in poslovni dogodek v Sloveniji in ga organizirata Ljubljanska borza vrednostnih papirjev ter Časnik Finance.

Konferenca bo potekala dva dneva, in sicer 9. in 10 septembra 2021 v Grand hotelu Bernardin v Portorožu.

Na konferenci sodelujejo ekonomist in profesor na Oxfordu Richard Werner, ekonomist Banke za mednarodne poravnave iz Basla Egon Zakrajšek, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek ter predstavniki podjetij in organizacij Capital Economics, Mastercard Slovenija, NLB, SID banka, NKBM ...  Med govorci na konforenci je tudi predsednik uprave, mag. Sibil Svilan.

Osrednje teme konference:

  • Kaj bo, ko bo konec pandemije? Kaj lahko pričakujemo na finančnih trgih v prihodnje?
  • Ali bo pandemija le kratek šok ali začetek sistemskih sprememb? Prihodnost EU in Slovenije.
  • Kakšni bodo nadaljnji ukrepi ECB, ki zaenkrat ohranja spodbujevalno naravnano politiko? Ali se bo začela krepiti obrestna mera, kaj se bo zgodilo v primeru inflacije?
  • Lomilci koronakrize.
  • Prevzemi in združitve, spremembe poslovnih modelov zavarovalnic.
  • Predstavitev študije: Institucionalni in vedenjski vidiki učinkovitega varčevanja za starost
  • Kaj bo s poslovnimi nepremičninami, tudi z vidika investitorjev.
  • Pregled stanja v slovenskem bančnem sistemu. Kakšna bo prihodnost »stare« finančne industrije? Kdaj in kako do digitalnega evra?
  • Projekcije za leto naprej: poslovanje v letu 2021 in naprej, pričakovanja
  • Različne hitrosti okrevanja gospodarskih sektorjev v letu 2021. Koliko zombijev je v omarah?

 

Več informacij o konferenci in prijava

 

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

tisoč
novih delovnih mest v letu 2020
mrd €
dodatne prodaje v letu 2020
mrd €
dodatnega izvoza v letu 2020
05. Oktober 2021

S tem je omogočila več kot 237 milijonov evrov financiranj slovenskih podjetij in občin ter v septembru 2021 izbrala še dva nova posrednika finančnih instrumentov v okviru Skladov SID banke....

17. Avgust 2021

Obveščamo vas, da ima SID banka, d.d., Ljubljana odprt nov račun IBAN SI56 3800 0380 0000 039.

 

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.