Dogodki

Strateška konferenca Trajnostni razvoj cestnega prometa

V petek, 10. septembra 2021, v organizaciji strokovne sekcije za promet pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije in Ministrstva za infrastrukturo, poteka strateška nacionalna konferenca "Trajnostni razvoj cestnega prometa", ki bo v Beli dvorani Term Šmarješke Toplice

 

Namen konference je spodbuditi dialog in obravnava strategij za oblikovanje slovenskega trajnostnega cestnega prometa, oblikovanje politik, možnosti financiranja, in izmenjavo med oblikovalci politik, strokovnjaki, raziskovalci in drugimi zainteresiranimi deležniki o nacionalnih prednostnih nalogah s področja cestnega prometa. Glavni poudarki konference bodo reševanje prioritetnih izzivov, s katerimi se sooča slovenski cestni promet. Cestni promet je ključnega pomena za gospodarstvo EU, ker prevaža več tovora in več potnikov kot vsi drugi načini, in igra ključno vlogo v današnji mobilni družbi.

Epidemija COVID-19 je močno vplivala na promet in povezljivost v EU, kar je prizadelo celotno gospodarstvo EU. Promet je tudi eden izmed sektorjev, ki ga je epidemija najbolj prizadela, zato je potrebno zagotoviti okrevanje panoge in povečanje njegove odpornosti. Promet je ena glavnih panog za zagotovitev uspeha politike razogljičenja. Trajnostni promet pomeni priložnost, ki prispeva k okrevanju in rasti gospodarstva EU.

Predhodna prijava na dogodek je obvezna do 3. 9. 2021, preko spodnje prijavnice, saj je število mest omejeno.

Na dogodku bo kot gost in govorec prisoten tudi član uprave SID banke Goran Katušin in drugi predstavniki SID banke, ki bo na voljo tudi za individualna svetovanja.

Lepo vabljeni na dogodek! Se vidimo v Šmarjeških toplicah.

Prijava na dogodek

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

tisoč
novih delovnih mest v letu 2020
mrd €
dodatne prodaje v letu 2020
mrd €
dodatnega izvoza v letu 2020
05. Oktober 2021

S tem je omogočila več kot 237 milijonov evrov financiranj slovenskih podjetij in občin ter v septembru 2021 izbrala še dva nova posrednika finančnih instrumentov v okviru Skladov SID banke....

17. Avgust 2021

Obveščamo vas, da ima SID banka, d.d., Ljubljana odprt nov račun IBAN SI56 3800 0380 0000 039.

 

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.