Dogodki

Konferenca slovenskih izvoznikov 2021

SID banka bo že tradicionalno sodelovala na 8. konferenci slovenskih izvoznikov v organizaciji Časnika Finance, ki bo 14. septembra 2021 v Grand hotelu Union v Ljubljani.

Na osrednjem izvoznem srečanju bodo govorili o svetovni geopolitični sliki, makroekonskem stanju na globalni ravni, trgu surovin, oskrbovalnih verigah in trgu dela, iskanju ustreznih kadrov, vplivu Corone na turizem, ter o finančnih spodbudah za izvoznike.

Na konferenci bodo prisotni tudi predstavniki SID banke, in sicer:

  • predsednik uprave SID banke mag. Sibil Svilan, ki bo imel pozdravni nagovor ter v nadaljevanju povezoval pogovor z letošnjimi finalisti in prejemnikom nagrade Zmagovalec slovenskega izvoza.
  • pomočnica direktorja za projektno financiranje Nadja Cvek
  • direktor oddelka za zavarovanje kreditov in investicij Leon Lebar
  • direktor oddelka za izvozno in razvojno financiranje Gašper Jež

 

Vabljeni, da se udeležite dogodka. 

 

Več informacij o dogodku

 

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

tisoč
novih delovnih mest v letu 2020
mrd €
dodatne prodaje v letu 2020
mrd €
dodatnega izvoza v letu 2020
05. Oktober 2021

S tem je omogočila več kot 237 milijonov evrov financiranj slovenskih podjetij in občin ter v septembru 2021 izbrala še dva nova posrednika finančnih instrumentov v okviru Skladov SID banke....

17. Avgust 2021

Obveščamo vas, da ima SID banka, d.d., Ljubljana odprt nov račun IBAN SI56 3800 0380 0000 039.

 

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.