Dogodki

8. E-konferenca za MSP: 'Kako po korona krizi?'

V četrtek 15. aprila 2021 v organizaciji Podjetniško-trgovske zbornice poteka 8. konferenca za MSP, ki pa bo tokrat v luči epidemioloških razmer potekala digitalno. Tudi tema dogodka bo temu primerna, in sicer bo potekala pod sloganom "Kako po korona krizi?".

Konferenca je namenjena direktorjem in vsem zaposlenim v mikro, malih in srednjih družbah, podjetnikom, računovodskim servisom, vodjem in zaposlenim v kadrovskih službah ter vodjem in zaposlenim v trženju.

Osrednji gostje dogodka bodo:

  • mag. Brane Lotrič, predsednik UO PTZ
  • Ulla Hudina Kmetič, namestnica vodje Predstavništva Evropske komisije v Sloveniji
  • Zdravko Počivalšek, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo
  • mag. Mojca Kunšek,  direktorica,  AJPES

Na konferenci bodo že osmič podelili priznanje Pomladni veter posamezniku oz. organizaciji v Sloveniji, ki je po mnenju članov GZS največ prispeval k razvoju podjetniškega okolja v Sloveniji.

Po uvodnem delu bodo sledili trije paneli vzporedno, in sicer:

  1. PANEL 1 »Predlog ukrepov za okrevanje malega gospodarstva«
  2. PANEL 2 »Pravni, psihološki in sociološki vidik dela od doma«
  3. PANEL 3 »Ohranjanje vitalnosti družinskih podjetij v trenutnih razmerah«

Dogodek bo potekal od 9.15 do 12.20 ure in bo za vse obiskovalce popolnoma brezplačen. 

Tudi letos bodo organizatorji konferenco zaokrožili z Memorandumom MSP, ki ga bodo naslovili na Vlado RS in na vse pristojne institucije s poudarkom na problematiki mikro, malih in srednjih podjetij.

Vabljeni, da aktivno sodelujete na dogodku za mikro, mala in srednja podjetja!

Nacionalni partner dogodka je Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija. Partnerja pa sta še AJPES in Enterprise Europe Network.

Več informacij.

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

tisoč
novih delovnih mest v letu 2019
mrd €
dodatne prodaje v letu 2019
mrd €
dodatnega izvoza v letu 2019
11. Marec 2021

SID banka v okviru Sklada skladov širi dostop do financiranja razvojno pomembnih projektov za MSP z novim finančnim instrumentom, portfeljske garancije za raziskave, razvoj in inovacije...

17. Februar 2021

Vabljeni k ogledu programov financiranja SID banke, ki so trenutno na voljo neposredno pri SID banki ali pri sodelujočih finančnih posrednikih.

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.