Dogodki

Forum poslovne analitike

Dogodek Forum poslovne analitike je namenjen srečevanju in mreženju raziskovalcev ter zaposlenih s področja poslovne analitike, kontrolinga, upravljanja podatkov in zastopnikov vodilnih poslovnih rešitev s področja poslovne analitike.

V letošnjem letu pa bo zaradi epidemioloških razmer potekal v digitalni obliki. Letošnja rdeča nit dogodka bo povezovanje znanosti, gospodarstva ter vrhunskega športa. Program bo razdeljen na 2 sekciji, ki bosta omogočali bolj celovito obravnavo dotične tematike. Tako se bodo lahko obiskovalci udeležili poslovne sekcije ali tehnološko-organizacijske sekcije.

Dogodek obiskovalcem omogoča praktično uporabno vrednost, poslovno mreženje z drugimi udeleženci in govorci ter sklepanje sodelovanj. Organizatorji na dogodku pričakujejo več kot 150 udeležencev, ki bodo imeli priložnost prisluhniti več kot 20 govorcem z najrazličnejših smeri poslovne analitike.

Poslovni forum se bo odvil marca 2021 v obliki spletnega dogodka. Virtualno srečanje poteka v organizaciji Planet GV.

Vabljeni, da se udeležite dogodka.

Več informacij.

 

Nekaj utrinkov iz Foruma poslovne analitike 2019

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

tisoč
novih delovnih mest v letu 2019
mrd €
dodatne prodaje v letu 2019
mrd €
dodatnega izvoza v letu 2019
17. Februar 2021

Vabljeni k ogledu programov financiranja SID banke, ki so trenutno na voljo neposredno pri SID banki ali pri sodelujočih finančnih posrednikih.

03. Februar 2021

SID banka objavlja javni poziv finančnim institucijam za portfeljske garancije za raziskave, razvoj in inovacije za MSP.

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.