Dogodki

Okrogla miza - Projekt SUPER-i

torek,  10. 5. 2022, se bo v Ljubljani odvila okrogla miza v sklopu projekta SUPER-i, kjer se bo razpravljalo o tem, kakšne izkušnje imamo posamezni deležniki z energetskimi prenovami stavb v Sloveniji ter kako najbolje podpreti nove naložbe v energetsko učinkovitost stavb. Energetsko učinkovite prenove dostopnih najemnih stanovanj lahko ustvarijo pomemben družbeni učinek z zmanjševanjem energetske revščine.

SUPER-i je projekt, ki ga financira Evropska komisija v okviru programa Obzorje 2020, z namenom podpiranja naložb v energetsko učinkovitost v sektorju dostopnih najemnih stanovanj. Projekt se prvotno osredotoča na tri pilotne lokacije na Danskem, v Italiji in Sloveniji, nato pa ima namen širiti svoje delovanje v Belgiji, Španiji, Združenem kraljestvu in po vsej Evropski uniji.

Na okrogli mizi bo sodeloval tudi Matjaž Stritih, direktor oddelka za finančne institucije in za izvajanje sklada v SID banki, ki bo predstavil posojila za financiranje projektov celovite energetske prenove javnih stavb v okviru Sklada skladov. 

Več informacij o projektu SUPER-i

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

držav
prisotni v letu 2021
mrd €
kreditni portfelj v letu 2021
mrd €
zavarovalni portfelj letu 2021
15. Junij 2022

Predsednik uprave SID banke, mag. Damijan Dolinar, in guverner Japonske banke za mednarodno sodelovanje, g. Maeda Tadashi, sta ob prisotnosti veleposlanice RS na Japonskem, dr. Ane...

13. Junij 2022

Obveščamo vas, da s 30.6.2022 zaključujemo programe RRI3, Naložbe 3, Promet 1, OSN brez in z EGF jamstvom ter posojilo za financiranje naložb za RRI iz Sklada skladov Covid-19.

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.