Dogodki

Forum za investicije v trajnostno energijo - Prva nacionalna okrogla miza o financiranju energetske učinkovitosti

torek,  24. 5. 2022, ob 9.00, se bo v Ljubljani, v Centru inovativnega podjetništva (NLB, Trg Republike 2) odvila Prva nacionalna okrogla miza o financiranju energetske učinkovitosti, ki ga ga organizirata Evropska komisija, v sodelovanju z Institutom »Jožef Stefan« - Centrom za  energetsko učinkovitost, ter Ministrstvo za infrastrukturo v okviru Forumov za investicije v trajnostno energijo (Sustainable Energy Investments Forum –  SEIF).

Cilj okrogle mize je spodbuditi dialog med ključnimi slovenskimi deležniki o tem,  kako izboljšati dostop do javnih in zasebnih finančnih sredstev za trajnostne investicije v javnem in stanovanjskem sektorju ter gospodarstvu, ki so  potrebne za doseganje ciljev Nacionalnega energetskega in podnebnega načrta  ter Dolgoročne strategije energetske prenove stavb do leta 2050, in sicer ob  podpori Kohezijskega sklada ter v okviru Načrta za okrevanje in odpornost v  obdobju 2021–2027.

V sklopu dela na temo Financiranje energetske učinkovitosti v storitvenem sektorju in industriji bo sodeloval tudi Gašper Jež, direktor oddelka za izvozno in razvojno financiranje v SID banki, ki bo predstavil programe trajnostnega financiranja.  

Več informacij o dogodku.

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

držav
prisotni v letu 2021
mrd €
kreditni portfelj v letu 2021
mrd €
zavarovalni portfelj letu 2021
04. Maj 2023

Objava letnega poročila SID banke za leto 2022

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.