Mini konferenca Investicijskega sklada pobude 3 morij

V SID banki v petek 6. novembra 2020 organiziramo mednarodno digitalno mini konferenco Investicijskega sklada pobude 3 morij, ki deluje z namenom spodbujanja razvojnih infrastrukturnih projektov v regiji 3 morja.

Spletni dogodek je namenjen vsem investitorjem, podjetnikom, predstavnikom vladnih služb in drugim zainteresiranim deležnikom, ki vidijo infrastrukturni potencial v regiji 3 morja. Sklad tako tudi slovenskim podjetjem omogoča sodelovanje pri največjih infrastrukturnih projektih na omenjenem območju s ciljem razvoja boljše transportne, energetske in digitalne infrastrukture na območju med Črnim, Baltskim in Jadranskim morjem.

Ciljna velikost sklada znaša približno 5 mrd EUR, kar bi pomenilo možnost financiranja za več kot 100 mrd EUR investicij na omenjenih projektih.

Gre za projekte večjih razsežnosti, kjer bo sklad financiral predvsem individualne projekte v skupnem znesku več kot 10 mio EUR.

Na dogodku bodo obiskovalce nagovorili predsednik uprave SID banke, mag. Sibil Svilan, predstavniki Investicijskega sklada pobude 3 morij (3SIIF), Mednarodnega denarnega sklad (IMF) in drugi udeleženci. Dogodek bo v celoti potekal v angleščini, s predvidenim začetkom ob 13. uri.

Agenda konference

Prosimo vas, da nam svojo namero o udeležbi z imenom in priimkom, podjetjem iz katerega prihajate ter e-mail naslovom, sporočite na spodnji elektronski naslov, najkasneje do četrtka, 5.11.2020 do 10. ure, saj brez tega udeležba konference ne bo mogoča.  Po prejemu vaših podatkov vam bomo dan pred dogodkom na e-mail poslali povezavo za vstop na konferenco.

Za morebitne informacije se lahko obrnete na Ines Cividini preko elektronske pošte ines.cividini@sid.si ali po telefonu na številki 01 2007 514.

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

držav
prisotni v letu 2021
mrd €
kreditni portfelj v letu 2021
mrd €
zavarovalni portfelj letu 2021
23. September 2022

Predstavniki 18 evropskih razvojnih bank in spodbujevalnih finančnih institucij, Evropskega investicijskega sklada in Evropske komisije so se v Ljubljani udeležili visokega srečanja z namenom...

30. Avgust 2022

Republika Slovenija bo jamstvo v višini 100 odstotkov obveznosti lahko izdala za posojilo v znesku največ 200.000 evrov in z ročnostjo do 30 let....

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.