Dogodki

S sredstvi zelenega financiranja do zelenih investicij

V četrtek 27. maja 2021 poteka spletna konferenca z naslovom S sredstvi zelenega financiranja do zelenih investicij, ki jo organizira podjetje Fit Media. 

Evropska in nacionalna politika vse bolj spodbuja in odpira kanale za financiranje zelenega prehoda. Trajnostne naložbe prinašajo priložnost za nove inovacije krožnega gospodarstva, preobrazbe procesov v smeri razoogljičenja, vpeljavo zelenih tehnologij, večjo energetsko učinkovitost in optimizacijo procesov ter številnih drugih izboljšav, ki ne prinašajo le okoljskih, temveč posledično tudi finančne koristi.

Dogodek se bo tako dotaknil vprašanj kot so:

Kje so priložnosti za zelene naložbe?

Kako do sredstev za financiranje investicij krožnega gospodarstva in katera sredstva izbrati?

Kaj podjetje rabi za učinkovito pridobivanje zelenih investicijskih sredstev?

Katera sredstva za trajnostne naložbe so na voljo preko slovenskih in evropskih razpisov?

Na dogodku bo aktivno sodelovala tudi SID banka s predstavitvijo Nataše Koščak, specialistke za podjetja v SID banki. Govorila bo o tem kako z Zeleno obveznico in neposrednim financiranjem SID banke do zelenih naložb v podjetju.

Spletna konferenca bo potekala preko platfgorm ZOOM v terminu med 9.00 in 11.30 uro. 

Lepo vabljeni, da se udeležite dogodka.

Več o dogodku.

Pokličite 01 200 75 00 ali nam pišite na info@sid.si

tisoč
novih delovnih mest v letu 2020
mrd €
dodatne prodaje v letu 2020
mrd €
dodatnega izvoza v letu 2020
05. Oktober 2021

S tem je omogočila več kot 237 milijonov evrov financiranj slovenskih podjetij in občin ter v septembru 2021 izbrala še dva nova posrednika finančnih instrumentov v okviru Skladov SID banke....

17. Avgust 2021

Obveščamo vas, da ima SID banka, d.d., Ljubljana odprt nov račun IBAN SI56 3800 0380 0000 039.

 

A
Trenutno aktualno
Pravno obvestilo

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih, povezanih z agencijo, splošnih informacijah, povezanih s komuniciranjem in oglaševanjem, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je SID banka, d.d., Ljubljana, Ulica Josipine Turnograjske 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju SID banka).

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na spletni strani SID banke, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da SID banka obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. SID banka lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. eGlasnik) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na e-mail naslov: sidbanka@sid.si zahteva odjavo od prejemanja e-obvestil ter da SID banka osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo SID banka ustrezno preprečila uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.